Erotische massage ? Heerlijk en verrassend!

Het ultieme genot.

De Erotische massage.                                        Onderin lees je over Tantra massage.

Na de kennismaking ga ik jou de ongeveer 1 uur durende massage geven in mijn daarvoor nette en schone romantisch verlichte en ingerichte ( verwarmde en indien nodig met airco gekoelde ) slaapkamer, op de massagetafel met toepasselijke muziek en heerlijke massageolie, erotisch of reukloos, aan jou de keus.           

Hoewel het voor de meeste mannen geen probleem is om een orgasme te krijgen zijn er nog steeds vrouwen die nooit iets dergelijks hebben mogen ervaren. De realiteit is dat veel vrouwen, ongeveer 22%, daar moeite mee hebben en dat 7% nog nooit zijn klaargekomen. Bovendien faken 15% soms een orgasme om de partner tevreden te stellen. In PAUW kwam op 14 september 2017 aan de orde dat de helft van de vrouwen geen orgasme krijgen tijdens de seks.

Mijn ervaring is dat met aandacht en geduld veel bereikt kan worden. Door jouw gevoelige plekjes te activeren kan ik er voor zorgen dat jij een heerlijk orgasme krijgt. 

Ik ga uiteraard niet meteen de edele delen masseren, maar om een beetje in de goede sfeer te komen begin ik als je op je buik ligt met jouw onderbeen en werk zo naar boven toe.

Nadat de achterkant is gemasseerd doe ik je voorkant. Met als sluitstuk een vaginale massage en dat is meer dan alleen maar "vingeren".  Ik wil niet narcistisch doen maar alle vrouwelijke plekjes zijn bij mij bekend zoals: G-Spot, A-Spot, U-Spot en de Cul-du-Sac.                                                                                                                                  

Om een zo intensief mogelijk gevoel te krijgen is het voor jouw genot fijner dat je intiem geschoren bent.  Weet wel dat ik jou iets laat ondergaan wat je niet snel zult vergeten. Ik laat jou de heerlijkste ervaring beleven.  

Je legt een stukje van je ziel bloot en ik licht een tipje van de sluier op waarachter de onbekende en ontbrekende gevoelens schuil gaan.                                                                      

Het accent moet op jou liggen en niet bij mij. Zo houd ik mijn kleding aan en doe alleen de dingen die jij goed vind.                                Ik ontneem je niet jouw recht. 

Eventueel maak ik gebruik van seks-speeltjes om jou meer te laten genieten, maar de keus is aan jou.                          

Ik weet geen "50 tinten grijs" maar toch gauw een stuk of 20. Ik heb een speeltje, geen vibrator, waar gegarandeerd elke vrouw een orgasme van krijgt, vaak meerdere! Bepaalde kandidaten hebben een "vallei orgasme" ervaren. 

Nadien laat ik je enige ogenblikken alleen, zodat je nog even kunt nagenieten.

Je kunt eventueel bij mij vooraf en nadien douchen.

Om misverstanden te voorkomen: alleen volwassen vrouwen worden door mij gemasseerd.  Ik masseer alleen mannen als er een vrouw bij aanwezig is. 

Tantra massage. Kies je voor deze massage dan voer ik die uit volgens de richtlijnen, op www.heartpepper.nl staan deze omschreven en zo werk ik ook. Dat houd in dat er niet naar een hoogtepunt wordt toegewerkt, maar ik ga je in een bepaalde spirituele en emotionele toestand brengen waardoor je hele lichaam ontspant, zonder jouw erogene zones aan te raken.                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Wil je wel naar een orgasme toewerken dan is die nog intenser dan wanneer ik het alleen erotisch doe. Ik zal door de mix van aanraken en stimulatie van jouw erogene zones een orgasme laten ontstaan die intenser en gevoeliger is. Je zou zelfs kunnen gaan squirten, spuitend klaarkomen. Nogmaals: ik blijf gekleed!

Als je de Tantra goed ervaart heb je kans dat het orgastisch gevoel lange tijd aanhoudt.