Erotische massage ? Heerlijk en verrassend!

Het ultieme genot.

Zoals u gelezen hebt ben ik Arend. een professional in massages in de breedste zin voor de duur van ruim 14 jaar. 

Ik bied persoonlijke en intieme begeleiding voor dames vanaf 21 jaar en ouder die twijfelen over hun seksualiteit, gevoelens maar ook back to basic willen en opnieuw willen leren om te genieten. Aanraking en plezier is menselijk. Ook u heeft daar als vrouw gewoon recht op.

Ik bied mijn massages dan ook exclusief voor vrouwen alleen, waarbij discretie altijd voorop staat. Of u nu politieagente, verpleegster, huisvrouw, gescheiden of alleenstaand bent, wellicht geniet u van uw AOW, voor mij is er geen onderscheid. 

U kunt mij benaderen onder de pagina contact, waar u mij bellen of WhatsAppen kunt of zelfs een persoonlijke mail sturen.

Ook koppels waarvan de man het toelaat is het mogelijk een afspraak te maken. Ik bied echter geen diensten voor mannen aan omdat ik geen biseksuele aard heb. Discretie is altijd geboden en belangrijker, een ontspannen sfeer staat altijd voorop. Ik bied diensten in de provincie Groningen, Drenthe en Overijssel aan, bij u thuis of zelfs in hotel op afspraak. Informeer naar de mogelijkheden.