Erotische massage ? Heerlijk en verrassend!

Het ultieme genot.

Ik bied persoonlijke en intieme begeleiding aan voor dames vanaf 21 jaar en ouder die twijfelen over hun seksualiteit en gevoelens maar ook back to basic willen of opnieuw willen leren om te genieten. Aanraking en plezier is menselijk. Ook jij hebt daar als vrouw gewoon recht op. 

Mijn massages zijn exclusief voor vrouwen alleen, waarbij discretie altijd voorop staat. Of u nu politieagente, ambtenaar, interieurverzorgster, advocaat, verpleegster, huisvrouw, gehuwd, gescheiden of alleenstaand bent, wellicht geniet u van uw AOW, voor mij is er geen onderscheid. Iedere vrouw, welke leeftijd ook, is welkom.

Je kunt mij benaderen onder de pagina contact, waar je mij bellen of Whatsappen kunt of zelfs een persoonlijke mail sturen.

Ook koppels waarvan de man het toelaat is het mogelijk een afspraak te maken. Ik bied echter geen diensten voor mannen aan omdat ik niet biseksueel ben. Discretie is altijd geboden en belangrijk, een ontspannen sfeer staat altijd voorop. Ik bied diensten in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel aan, bij je thuis of zelfs in hotel op afspraak. Informeer naar de mogelijkheden. 

Wanneer je zover bent om een unieke ervaring op te doen ga ik jou erotisch en lekker bloot masseren. Ik begin uiteraard niet met de edele delen, maar om een beetje in de goede sfeer te komen begin ik als je op jouw buik ligt met uw onderbeen en werk zo naar boven toe.

Nadat de achterkant is gemasseerd doe ik jouw voorkant. Met als sluitstuk een vaginale massage en dat is meer dan alleen maar "vingeren".  Ik wil niet narcistisch doen maar alle vrouwelijke plekjes zijn bij mij bekend zoals: G-Spot, A-Spot, U-Spot en de Cul-du-Sac.   

Om een zo intensief mogelijk gevoel te krijgen is het voor jouw genot fijner dat je intiem geschoren bent.  Weet wel dat ik jou iets laat ondergaan wat je niet snel zult vergeten!

Ik laat jou misschien wel de heerlijkste ervaring van jouw leven beleven. De clou is dat veel vrouwen gewoon niet weten hoe je van seks kunt genieten. Het gaat er niet alleen om dat je een orgasme krijgt maar op de manier(en) hoe!

Je legt een stukje van jouw ziel bloot en ik licht een tipje van de sluier op waarachter de onbekende en ontbrekende gevoelens schuil gaan.                                                                      

Het accent moet op jou liggen en niet bij mij. Zo houd ik mijn kleding aan en doe alleen de dingen die jij goed vind.                Ik ontneem jou niet jouw recht.

Hieronder enige beoordelingen, te zien op www.massages4all.nl, te vinden in de plaats Assen, erotisch massagesalon Detox.

Anita op 30-01-2020  8.3

Algemene indruk: 8 | Klantgerichtheid: 9 | Massageruimte: 7 | Prijs / kwaliteit: 9

Niet normaal! Wat een heerlijke ervaring, super. Hiermee vergeleken is mijn man een watje. Een orgasme die ik nooit zal vergeten, wel 3. Lang getwijfeld maar nu, verslavend! Die aandacht, die rust, het genot! Dat ik dat nog mag meemaken, na 38 jaar zogenaamde seks. Nu op mijn 58ste zo lekker...... Niet te omschrijven!

Heidi op 14-10-2018  8

Algemene indruk: 8 | Klantgerichtheid: 9 | Massageruimte: 7 | Prijs / kwaliteit: 8

De erotische massage was heerlijk was nog nooit klaargekomen dit heeft Arie voor elkaar gekregen bij de eerste keer massage al was een geweldige ervaring. Spuitend klaar komen droomde ik van en het was geweldig om dat te ervaren Arie bedankt

Herma op 09-09-2016  10

Algemene indruk: 10 | Klantgerichtheid: 10 | Massageruimte: 10 | Prijs / kwaliteit: 10

Arie is de derde masseur in 2 maanden die ik bezocht heb maar de enige die mij gaf waarvoor ik kwam: genot, aandacht, respect, orgasme. De eerste twee bakten er niets van. Arie wist exact de juiste plekjes te vinden om mij meerdere orgasmen te geven, in een woord was het geweldig. Hij gaat echt heel rustig te werk en je laat je snel aan hem over. Je voelt je snel op je gemak en vertrouwd en hij nam mijn probleem serieus. Op die manier dat ik nu geen probleem meer heb om een orgasme te krijgen. Hij heeft een gave, echt waar. Bedankt Arie en tot de volgende keer. Kus.

Ik krijg wel eens de vraag wat mijn gevoelens zijn als ik een naakte vrouw aan het masseren ben. Ik kan je wel zeggen dat ik er zelf ook knettergeil van word maar ik kan mij beheersen en mijn gevoelens opzij schuiven. Wanneer ik merk dat de kandidaat verder wil dan alleen een massage dan sta ik daar uiteraard voor open. 

Zie de beoordelingen op mijn advertentie bij massages4all.nl, Detox, Assen.