Erotische massage ? Heerlijk en verrassend!

Het ultieme genot.

De Erotische massage bij eromassagedrenthe.nl.                   

Na de kennismaking ga ik met u ongeveer 1 uur een massage aan op mijn massagetafel met toepasselijke muziek en heerlijke massageolie, erotisch of reukloos, aan u de keus.       

Hoewel het voor de meeste mannen geen probleem is om een orgasme te krijgen zijn er nog steeds vrouwen die nooit iets dergelijks hebben mogen ervaren. De realiteit is dat veel vrouwen, ongeveer 22%, daar moeite mee hebben en dat 7% nog nooit zijn klaargekomen. Bovendien faken 15% soms een orgasme om de partner tevreden te stellen.

Mijn ervaring is dat met aandacht en geduld veel bereikt kan worden. Door uw gevoelige plekjes te ontdekken en activeren kan ik er voor zorgen dat u een heerlijk euforisch gevoel bereikt met waar een heerlijk orgasme vaak tot gevolg is. We bouwen het stap voor stap op en we zorgen ervoor dat u met een ontspannend, tevreden en voldaan gevoel onze sessie af kunnen sluiten.

Ik ga uiteraard niet meteen de edele delen masseren, maar om een beetje in de goede sfeer te komen begin ik als je op je buik ligt met jouw onderbeen en werk zo naar boven toe.

Nadat de achterkant is gemasseerd doe ik je voorkant. Met als sluitstuk een vaginale massage en dat is meer dan alleen maar "vingeren".  Ik wil niet narcistisch doen maar alle vrouwelijke plekjes zijn bij mij bekend zoals: G-Spot, A-Spot, U-Spot en de Cul-du-Sac.                    Om een zo intensief mogelijk gevoel te krijgen is het voor jouw genot fijner dat je intiem geschoren bent.  Weet wel dat ik jou iets laat ondergaan wat je niet snel zult vergeten!

Ik laat jou misschien wel de heerlijkste ervaring van je leven beleven. De clou is dat veel vrouwen gewoon niet weten hoe je van seks kunt genieten. Het gaat er niet alleen om dat je een orgasme krijgt maar op de manier(en) hoe! 

Je legt een stukje van je ziel bloot en ik licht een tipje van de sluier op waarachter de onbekende en ontbrekende gevoelens schuil gaan.                                                                      

Het accent moet op jou liggen en niet bij mij. Zo houd ik mijn kleding aan en doe alleen de dingen die jij goed vind.  Ik ontneem je niet jouw recht. 

Eventueel maak ik gebruik van seks-speeltjes om jou meer te laten genieten, maar de keus is aan jou. Ik weet geen "50 tinten grijs" maar toch gauw een stuk of 15. Ik heb een speeltje, geen vibrator, waar gegarandeerd elke vrouw een orgasme van krijgt, vaak meerdere! Bepaalde kandidaten hebben een "vallei orgasme" ervaren. Er zijn vrouwen die een orgasme kregen zonder dat ik de clitoris, tepels of enig ander deel aanraakte, gewoon spontaan door mijn manier van masseren en door de opwinding.

Nadien laat ik je enige ogenblikken alleen, zodat je nog even kunt nagenieten.

Je kunt bij eromassagezwolle.nl eventueel vooraf en nadien douchen.

Om misverstanden te voorkomen: alleen volwassen vrouwen worden door mij gemasseerd.  Ik masseer alleen mannen als er een vrouw bij aanwezig is. 

Hieronder enige beoordelingen, te zien op www.massages4all.nl, te vinden in de plaats Zwolle, erotisch massagesalon Detox.

Anita op 30-01-2020  8.3

Algemene indruk: 8 | Klantgerichtheid: 9 | Massageruimte: 7 | Prijs / kwaliteit: 9

Niet normaal! Wat een heerlijke ervaring, super. Hiermee vergeleken is mijn man een watje. Een orgasme die ik nooit zal vergeten, wel 3. Lang getwijfeld maar nu, verslavend! Die aandacht, die rust, het genot! Dat ik dat nog mag meemaken, na 38 jaar zogenaamde seks. Nu op mijn 58ste zo lekker...... Niet te omschrijven!

Heidi op 14-10-2018  8
Algemene indruk: 8 | Klantgerichtheid: 9 | Massageruimte: 7 | Prijs / kwaliteit: 8

De erotische massage was heerlijk was nog nooit klaargekomen dit heeft Arie voor elkaar gekregen bij de eerste keer massage al was een geweldige ervaring. Spuitend klaar komen droomde ik van en het was geweldig om dat te ervaren Arie bedankt

Herma op 09-09-2016  10

Algemene indruk: 10 | Klantgerichtheid: 10 | Massageruimte: 10 | Prijs / kwaliteit: 10

Arie is de derde masseur in 2 maanden die ik bezocht heb maar de enige die mij gaf waarvoor ik kwam: genot, aandacht, respect, orgasme. De eerste twee bakten er niets van. Arie wist exact de juiste plekjes te vinden om mij meerdere orgasmen te geven, in een woord was het geweldig. Hij gaat echt heel rustig te werk en je laat je snel aan hem over. Je voelt je snel op je gemak en vertrouwd en hij nam mijn probleem serieus. Op die manier dat ik nu geen probleem meer heb om een orgasme te krijgen. Hij heeft een gave, echt waar. Bedankt Arie en tot de volgende keer. Kus.

Ik krijg wel eens de vraag hoe mijn gevoelens zijn al ik een naakte vrouw aan het masseren ben. Ik kan je wel zeggen dat ik er zelf ook knettergeil van word maar ik kan mij beheersen en mijn gevoelens opzij schuiven. Wanneer ik merk dat de kandidaat verder wil dan alleen een massage dan sta ik daar uiteraard voor open. Zie de beoordelingen op mijn advertentie bij massages4all.nl, Detox, Zwolle