Erotische massage ? Heerlijk en verrassend!

Het ultieme genot.

 Welkom op mijn website, eromassagezwolle.nl

Massage voor Vrouwen.

Dag dames (en/of heren). Ik stel mij graag even aan u voor, omdat u de moeite heeft genomen even een kijkje te nemen op mijn website.  

Mijn naam is Arend, een masseur uitsluitend voor vrouwen met meer dan 15 jaar ervaring in intimiteit, seksualiteit en massages. Ik bied mijn diensten zoals erotische massage voor vrouwen in de provincie Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel op discrete wijze aan.

Een masseur voor vrouwen klinkt eigenlijk best vreemd. De meeste massages zijn vaak door vrouwen voor mannen, terwijl er weinig aanbod in mannelijke masseurs specifiek voor vrouwen is 

In veel voorgaande generaties is de vrouw achtergesteld op gebied van seksueel contact. Vaak is het dat de gordijnen snel dicht gaan en laten we het maar gauw doen, terwijl vrouwen normaliter ook gevoelens van lust hebben. Ik beschouw het als mijn professionaliteit om vrouwen opnieuw plezier te doen beleven op een discrete, elegante en rustgevende manier. Dit kunnen we stapsgewijs samen opbouwen in jouw eigen tempo. Misschien ben ik wel uw oplossing om heerlijk en ongedwongen van seks te genieten.

 

Eerste keer Erotische Massage?  

Ik durf gerust te stellen dat in een normale relatie de vrouw bepaald wanneer en gevreeën word en seks plaats zal vinden, zodat ze zich niet gedwongen voelt. In een relatie dat de vrouw gedwongen word om aan de behoeften van de partner te voldoen en er zelf geen tot weinig plezier aan beleefd is vaak een reden om mij te bezoeken. Een ervaring opdoen waarbij jij eens zonder dwang moet kunnen genieten en bepalen hoever je wilt gaan 

Dat is wat ik u wil aanreiken; af en toe, wanneer het uitkomt een lekkere massage waar u niets hoeft te doen maar heerlijk kunt genieten! Geen moeten, geen poespas, geen rompslomp, maar back to basic. Iedere vrouw mag reageren, welk postuur u ook heeft. Ik houd van een natuurlijk lichaam, gewoon zoals u er momenteel uitziet. Als u maar ouder bent dan 21 jaar. Ik waarborg privacy van dames en biedt de mogelijkheid om te ontvangen maar ook bij u thuis u een massage aan te bieden. In een persoonlijk gesprek kan helder worden gemaakt wat u precies wilt en wat ik voor u betekenen kan. Voor meer info zie ook mijn pagina Contact. Ik reageer vlot en discreet.