Erotische massage ? Heerlijk en verrassend!

Het ultieme genot.

Na de kennismaking ga ik je ongeveer 1 uur masseren op mijn massagetafel met toepasselijke muziek en heerlijke olie, erotisch of reukloos, aan jou de keus.

Hoewel het voor de meeste mannen geen probleem is om een orgasme te krijgen zijn er nog steeds vrouwen die weinig tot geen orgasmes hebben ervaren. De realiteit is dat veel vrouwen, ongeveer 22% daar moeite mee hebben en dat 7% nog nooit zijn klaargekomen. Bovendien faken 15 % soms een orgasme om de partner tevreden te stellen. 

Mijn ervaring is dat met aandacht en geduld veel bereikt kan worden. Door jouw gevoelige plekjes te ontdekken & te activeren kan ik er voor zorgen dat je een heerlijk euforisch gevoel bereikt wat uitmond in een verrukkelijk orgasme, of meerdere. We bouwen het stap voor stap op, en we zorgen er voor dat je met een ontspannend, tevreden en voldaan gevoel huiswaarts keert. 

Voor nieuwkomers, of vrouwen die al eerder een erotische massage hebben genoten, je hoeft niet bang te zijn. Nerveus op een eerste keer is geheel normaal en het gaat erom dat jij uiteindelijk geniet van mijn handen en daar lekker geil van word zodat we samen genieten.

Je zult merken dat de volgende keren een stuk eenvoudiger zal verlopen omdat je over de gevoelsmatige drempel heen bent gestapt. Ik nodig je graag uit om contact op te nemen om iets heerlijks te beleven.