Erotische massage ? Heerlijk en verrassend!

Het ultieme genot.

 Je kunt uitsluitend telefonisch in contact komen met eromassagezwolle.nl.

 Telefoonnummer 06-81 95 29 48. Je kunt mij eventueel een WhatsApp sturen.

Ik misbruik jouw nummer niet!

Privé nummers worden automatisch geblokkeerd!

Met alle respect: ik schijn een van de weinige erotische masseurs te zijn voor dames.    

Wegens het feit dat ik een vergunning moet hebben om in mijn woning een massagepraktijk te runnen kom ik op locatie. Ik stel dan wel als voorwaarde dat ik een bevestiging krijg van jouw adres, De regio waar ik mijn diensten verricht ligt 100 kilometer rond Zwolle, hemelsbreed. We kunnen telefonisch bespreken welke mogelijkheden en wat jouw wensen zijn.

Is er helemaal geen mogelijkheid om mij te ontvangen dan is een massage in een hotel ook een optie.                                                    We bespreken dan vooraf de mogelijkheden.          

Vanwege de corona verlaag ik mijn tarief van € 50 naar € 40 voor het eerste uur, alles inbegrepen. Het volgende half uur € 15 en zo opvolgend. Je kunt het wel een hoog bedrag vinden maar weet wel dat ik deskundig ben, veel ervaring heb en discreet ben. Plus dat ik jou iets fantastische laat ervaren wat niet zomaar iedere man kan.                                                                                                              

P.S. Om eentonigheid te voorkomen is de erotische massage bij eromassage-assen.nl elke keer weer anders. Een vrouw moet iedere keer weer verrast worden.  

BELANGRIJK! Ik handhaaf de door onze overheid opgelegde voorwaarden betreffende de Corona. Vanaf 5 juni worden de maatregelen versoepeld. Ik kom graag bij jou op bezoek, tenzij er gezondheidsbeperkingen zijn.